Categorieën
Geen categorie

GARAGE – EN ERFVERKOOP

Garage- en erfverkoop in It Stiselplak                                    

FRANEKER – Buurtvereniging “It Stiselplak” houdt op zaterdag 18 september voor de 3de keer een garage-en erfverkoop. Het tijdstip is van 10.00 – 16.00 uur.

Zo’n 50 buurtgenoten hebben aangegeven die dag hun garagedeur voor verkoop van tweedehands spulletjes open te doen of deze op hun erf te zetten. 

Hun huizen zijn versiert met vlaggetjes in V-vorm. Hier is ook de lijst met verkoopadressen, coronavoorschriften en een plattegrond van de buurt verkrijgbaar.    

Misschien had u als bezoeker eerder al plannen naar de rommelmarkt tijdens de AD te gaan. Nu die niet doorgaat is dit de ideale gelegenheid om alsnog uw slag te slaan!!

Tevens is er vanaf 10.00 – 14.00 uur voor kinderen van de basisschool vanaf 7 jaar een vossenjacht door de buurt. (deelnameformulier Willem Westrastraat 5). Voor de kleintjes is er een springkussen bij De Stiselpot.

Als het weer meewerkt en nieuwe coronamaatregelen geen roet in het eten gooien, belooft het een prachtige dag te worden.

CORONA VOORSCHRIFTEN Garage-en Erfverkoop

-Houdt 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen. Dit geldt voor iedereen.

-Mensen uit 1 huishouden hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden

-Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 afstand te houden van elkaar

-Jongeren tot 18 jaar hoeven bij onderling 1,5 meter afstand te houden

 Ze moeten wel 1,5 meter afstand houden van volwassenen

-Als u ziet dat het lastig wordt om 1,5 meter afstand te houden loop dan weg

-Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog

-Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi ze daarna weg

-Schudt geen handen

-Blijf thuis bij klachten(verkouden, koorts, geen reuk of smaak) en laat u testen. Niet iedereen wordt even ziek van het Coronavirus. Sommige mensen ontwikkelen nauwelijks klachten, anderen worden zeer ernstig ziek. Voor bepaalde groepen is het wel duidelijk dat zij een groter risico zijn.

Laat een reactie achter