Categorieën
Geen categorie

KERSTMARKT 2016

Dit jaar al weer voor de zesde keer en niet meer weg te denken uit onze buurt!!

Daarom gaan we op zaterdag 10 december a.s. bij voldoende animo, in en rond Sjaerdemastate van 10.00 – 16.00 uur opnieuw een kerstmarkt organiseren.

Heeft u zelfs iets of weet u misschien iemand die deze dag wel op deze kerstmarkt wil staan, geef het dan aan ons door.

U krijgt die dag een tafel van ons ter beschikking om uw waren uit te stallen en die is gratis. We proberen het zoveel mogelijk binnen te houden. Het gebouw is in warme Kerstsfeer gehuld. Dat maakt het dus extra gezellig. Bij voldoende deelnemers zouden er eventueel ook spulletjes buiten verkocht kunnen worden. We hebben eventueel de beschikking over een aantal marktkramen.

Vul snel het opgavenstrookje in, als u dit wat lijkt. Een mailtje sturen naar itstiselplak@hotmail mag natuurlijk ook. Geeft u zich snel op, want de aanmeldingen van buiten de buurt komen al binnen.

Wij hopen dat de rest van onze buurtbewoners deze dag in grote getale naar Sjaerdemastate komt, om te kijken of er iets van uw gading te koop wordt aangeboden. Durk Hoveniers staat er in ieder geval met kerstbomen! En voor de inwendige mens is er koffie, thee,

warme chocolademelk en lekkere SNERT te koop.

——————————————————————

OPGAVESTROOKJE

Ik wil een verkoopplekje en verkoop:………………………………

Naam:…………………………………………

Adres:…………………………………………

Tel.nr:………………            e-mailadres:…………..

Inleveren bij J.Vlieger, L.Doniastraat 5 (tot 13 november wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met eigen buurtbewoners)

Laat een reactie achter