Categorieën
Geen categorie

KERSTMARKT 2017

Afgelopen zaterdag 9 december hielden we alweer voor de zevende keer een Kerstmarkt in en bij Sjaerdemastate. Ook nu weer zag de hele stad groen van de posters en waren diverse vormen van media ingeschakeld en dat heeft ook nu weer een goede uitwerking gehad. We hadden namelijk aan belangstelling absoluut niet te klagen.

In twee dagen tijd was de zaal, de hal onder er boven met een handjevol vrijwilligers geheel in kerstsfeer omgetoverd.

Onmisbaar zijn deze mensen. Reuze bedankt voor jullie inzet.

Ondanks de slecht voorspellingen, viel het weer eigenlijk reuze mee. Een paar kleine buitjes, maar ook lange perioden met zon. Pas een uur of half vier sloeg het om, maar dat mocht de pret niet drukken.

De 35 standshouders hadden weer alles uit de kast gehaald. Wat een verscheidenheid en wat prachtig uitgestald. De een nog mooier dan de ander. Er was eigenlijk geen nee te koop, zodat iedereen ruimschoots aan z’n trekken kon komen. Bijna alle verkopers waren tevreden over de verkoop. Ook het horecahoekje werd uitstekend bezocht. Binnen was namelijk koffie, thee, chocolademelk en overheerlijke snert te koop. Buiten kon men zich tegoed doen aan oliebollen.

Al met al kunnen we weer terugzien op een zeer geslaagde dag. Ook voor volgend jaar staat de kerstmarkt natuurlijk weer op het programma.

Voor nog meer foto’s verwijzen wij u naar Franekeractueel en de Franeker Courant.

De Kerstman was zondagmiddag graag bereid de trekking van de verloting op zich te nemen. Het fraaie kerststukje gaat dit jaar naar mevrouw Miedema uit de Bogermanstraat.

Laat een reactie achter