Categorieën
Geen categorie

BRADERIE/HOBBY-&ROMMELMARKT

 

Op 28 juni a.s. van 10.00 – 17.00 uur  staat onze tweede Braderie/Hobby – en rommelmarkt  op het programma.

Deze zal gehouden worden rondom het plantsoen  Wierdsmastraat – Bogermanstraat, Chr. van Saarloostraat richting Ypeijsingel. Ook parkeerplaats SjaerdemaState, de Ypeijsingel vanaf het witte bruggetje tot hoek Wensemiusstraat – Parklaan en de Minne Hofstraat vanaf de Parklaan tot de Chr. van Saarloosstraat. Deze straten zullen die dag afgesloten zijn voor verkeer. Behalve voor spoedeisend verkeer.

De Minne Hofstrastraat (tussen Saarloosstraat en Juckemastraat), de Lambertus Doniastraat en de  Willem Westrastraat zijn maar vanaf een kant bereikbaar.

Naast de circa 60 standhouders staat er een grote hijskraan voor een kijk over de wijk!

Van 10.00 – 12.00 uur is er een demonstratie van sterkste man van Nederland 2001 Wout Zijlstra, waaraan jong en oud mogen deelnemen.

Van 11.00 – 14.00 uur is er voor de jeugd gelegenheid om in Aqua ballen op het water van de Krommegracht aan de Ypeijsingel te lopen.

Vanaf circa 14.00 uur  geven hobbyisten daar een demonstratie met radiografisch bestuurbare speedbootjes (RC power boats).

Om 14.00 en 15.00 uur is er een optreden van de bekende “Drumline” van de Sternse Slotlanders.

Om 14.30 uur is er op het plantsoen een ballonwedstrijd voor de kinderen t/m 12 jaar. Ballonnen zijn om 14.00 uur af te halen in Sjaerdema State.

De jongste kinderen kunnen zich de gehele dag vermaken op een springkussen.

Verder is er prijsjes hengelen, cupcakes versieren etc.

Voor de kinderen rijdt een treintje door de buurt.

In of op het terras bij het wijkgebouw kunt u deze dag terecht voor een natje en een droogje.

Deze dag mag u niet missen!!!!

 

Laat een reactie achter